fredag den 19. november 2010

Tænke tænke

Mens jeg stadig tripper rundt og venter på garn bladrer jeg i mine nye strikkebøger og drømmer søde strikkedrømme. Jeg er sikker på ynglingsmodellerne, og på at alle modellerne skal på pinde - bare ikke i hvilken rækkefølge og farvevalget ligger heller ikke helt fast.


Jeg skal lave og have Overblik og måske også Tankestreg fra Danielsens bog. Ibony fra Isagers Japans bog har jeg drømt om længe - lige siden jeg for snart to år siden var på kursus med Isager og fik lov til at prøve hendes trøje. Den var lækker-smækker og sad drøngodt.

Jeg har tøvet lidt, fordi jeg ikke liiiige havde mønsteret og fordi de mange mange rækker glatstrikning med de mange mange masker kan virke dræbende på lysten på forhånd. Nu skal det være... Jeg spidser pindene og tripper rundt og venter på Postmanden.

4 kommentarer:

 1. :)
  Her er det rækkefølgen på de små hæklerier og pakkekalendertingene, der kræver overblik;) Det blir' ikke til meget i de her dage - måske i weekenden..
  Er det forresten for meget at håbe med krydsede alt muligt at jeg bliver nisse for dig..?;)
  Nyd aftenen og weekenden..
  Kh snotnæsen aka Fru Sand

  SvarSlet
 2. Jaaaaa jeg vil gerne have dig som nisse - jeg krydser alt hvad krydses kan :-) God weekend og se om du ikke kan blive den snotnæse kvit - Savner dig på din pind og er ikke alene om at savne dig :-)

  SvarSlet
 3. Uha husk nu lige at trække vejret dybt ind....man bliver jo helt forpustet af alle de projekter ;)

  Håber du har fået besøg af posten i dag !!!

  God weekend.

  SvarSlet
 4. Venter stadig på posten.... jeg tager en dyb indånding og laver små-projekter, mens jeg venter :-) Jeg slår altid et meget større brød op end jeg kan bage :-)

  SvarSlet