mandag den 1. november 2010

Striber igen

Der er altså et eller andet med de striber lige for tiden - Har nu hentet Fritidsgarn til et stribet halstørklæde, der skal valkes og gives væk - Det er bestillingsarbejde - men af den gode slags. Der er bestilt halstørklæde i mørk lilla, mørk blå og en anelse turkis - Jeg kender ikke modtageren særlig godt og er lidt på herrens mark.


Nu har jeg udtænkt en plan og håber den falder i god jord - også selvom der har sneget sig lidt limegrønt ind i planen. Fortsættelse følger - Der er slået 350 masker op på pinden - så det varer nok lige lidt inden striberne viser sig :-)

3 kommentarer:

 1. Rigtig god fornøjelse med tørklædet. Det bliver nogle lange pinde at strikke, så ja, det kan godt være at der går lidt tid inden striberne viser sig. Spændende at se det færdige resultat:))

  SvarSlet
 2. Hatten af for jer, der laver bestillingsarbejder, der kommer jeg aldrig til.

  Men striber er nu altid godt.
  Også med lime...

  SvarSlet
 3. Det er laaaaange lange pinde - jeg kæmper mig igennem og bliver hjulpet af tanken om snarligt farveskift...
  Jeg kunne næsten sige det samme Anne - der er bare ikke den samme glæde ved bestillingsarbejde, som ved at lade sig drive med på ren inspiration og lyst. Jeg laver kun bestilling til helt særlige personer og ikke for ofte. Glæder mig til at se og vise striberne frem.... om en 6000 maskers tid :-)

  SvarSlet