mandag den 29. november 2010

Må lige vise....

Jeg fandt "guld" og lod det ligge. Lige der midt i Camden Market - mellem en masse ragelse og diller-daller stod en designer med en lille stand fyldt med de skønneste skønneste nederdel. Hun trak i mig uden et ord og fik i løbet af kort tid fortalt mig historien bag hendes design samtidig med at jeg uden nogen form for pres fik trukket en af hendes nederdele over hovedet og lige ned på plads for at mærke hvor fantastisk vidunderlig pasformen var.


En simpel sort nederdel med de fedeste broderier. Der var så mange, at jeg blev overvældet og slet ikke i stand til at vælge. Heldigvis fik jeg størrelse, længde og visitkort med - og kan nu skrive "guldet" højest på ønskesedlen. Tilbage er stadig at vælge mellem de mange designs. Hvis du vil kigge med, kan du gøre det her . Du skal have lidt tålmodighed med hjemmesiden, som er lidt rodet og svær at finde rundt på. Det er besværlighederne værd. Jeg er solgt

2 kommentarer:

  1. Hold da op hvor er de fede!!! Undre HVORDAN du kunne lade den/dem ligge. Jeg er tændt på den sorte med cirkler, ved bare ikke om det skal være en mini eller knee-long! Tak for tippet.

    SvarSlet
  2. Ja jeg forstår nok heller ikke helt mig selv - og har været forbi hjemmesiden mange gange siden.... Jeg ved min skal være Knee long - og har størrelsen.... Nu er der kun det svære - nemlig at vælge design tilbage :-) Spændende hvad du beslutter dig for :-)

    SvarSlet