lørdag den 13. november 2010

Ordnung muss sein

Mit hus er børnefri-zone i denne weekend, og der er dømt "ordning" - Allerede i går svingede jeg kost og spand og mest af alt måske affaldssæk. Der ryddes op - ikke kun på flader men også bag lågerne. Jeg imponerer mig selv gang på gang med min evne til at samle ting - og mange ting - på meget lidt plads.

Jeg holder ikke orden - jeg holder ikke hus - men tilgengæld er jeg god til at få ryddet op, når det tager mig, og jeg kan finde tiden til det. I denne weekend er der dømt oprydning i stor stil. Søndag aften skulle jeg gerne have generhvervet det store forkromede overblik og igen være i stand til at finde mine ting. Jeg ved, at energien, jeg investerer i projektet, er givet godt ud og vil give mig ro til at udfolde mig og leve i huset.


Imens jeg knokler derudaf, nyder jeg synet af årets første amarylis, som netop har åbnet første blomst. Det er lidt tidligt måske - men jeg elsker den mærkelige blomst og kan ikke få dem hurtig nok i krukker og potter.

2 kommentarer:

  1. Rigtig god fornøjelse med oprydningen, det er nu så dejligt bagefter. Man kan finde sig selv igen, efter at der er blevet sorteret og kasseret. God uge til dig:))

    SvarSlet
  2. Der er nu ryddet og rene flade både udenpå og indeni :-) Kan mærke energierne flyder lidt mere frit :-) Også god uge til dig :-)

    SvarSlet