tirsdag den 11. februar 2014

Folderi og tålmod

En hel flok piger, to gode veninder og en tålmodig mand - masser af krea, snak og let mad - sværere behøver det ikke være.


Vi har foldet med kyndig og tålmodig vejledning. Stritten var den mest ihærdige og knækkede koden - og får garanteret foldet videre. Jeg mistede forholdsvis hurtigt tålmodigheden, dømte det ude og var tæt på at smide med det papir, der bare ikke ville folde, som det burde.

Den helt store folder bliver jeg aldrig - selvom jeg er vild med resultatet af anstrengelserne. Jeg sætter min lid til mellemste-tøsen og hendes tålmodighed - og nyder den gode energi en sådan eftermiddag giver.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. og samlingen vokser her på matriklen, hvor også storesøster har kastet sig ind i foldekampen :-)

   Slet
 2. Tak for den dejligste dag, søde.... Når selv manden synes det er hyggeligt på trods af gevaldigt tøse-overtal, så er det vist et godt tegn..;)
  Knus

  SvarSlet
 3. Det var den dejligste dag, der smagte af mere. Godt manden-din ikke løber skrigende bort - trods kvider, knæver og tøseting :-) Her foldes til den store medalje - mens jeg beundrer graden af tålmodighed - og tager et par pinde på strikketøjet istedet :-) Kram

  SvarSlet
 4. Det ser godt ud - skal de bruges som lamper, pynt eller noget helt tredie ?

  SvarSlet
  Svar
  1. De er slet ikke store nok -endnu til lamper - så indtil videre er det vist bare til tidsfordriv og pynt :-) Men det er en sjov teknik, hvor papir er så meget mere end papir :-)

   Slet