mandag den 1. november 2010

Snip-snap

og næsten snude - Ærmerne med striber er nu løbet af pinden. De mange ender er hæftede, og jeg mangler kun at montere ærmerne på trøjen - før den er klar..... Jeg har været ihærdig og klapper mig selv på skulderen for at kæmpe mig færdig med den i går - også selvom der var strømafbrydelse og jeg måtte sidde med en lommelygte under hagen.

Ihærdigheden kostede til gengæld her til morges, hvor jeg hang lidt med næbbet og overhovedet ikke kunne mærke den ekstra time, vi har fået foræret i løbet af weekenden. Jeg mærker langt tydligere den dag, der blev taget fra mig i lørdags, hvor jeg var til pædagogisk arrangement på skolen . I mit regnskab har jeg altså måske nok fået en time - men i byt for en hel dag. Den har jeg ikke regnet godt ud.....

7 kommentarer:

 1. Weekenden er under alle omstændigheder kort - og når der så smutter en dag, ja - så er den ekstra kort!

  Skønne ting du laver. Trøjen ser smuk ud.

  SvarSlet
 2. Tak skal du have Gitte - glæder mig så meget til at få trøjen i brug - men ikke helt nok til at jeg har fået gang i monteringen :-) ja jeg tror, jeg kommer til at mangle den dag hele ugen.... Forsøger at indhente den lidt ved at lande tidligt i sofaen i dag :-)

  SvarSlet
 3. Sådan ;-) Jeg klapper dig også på skulderen. Helt afskrækket er du åbenbart ikke blevet af striber, dejlige farver til bestillingsarbejdet.
  Håber du klarer dig gennem ugen trods manglende restitueringstid i weekenden.
  Kh
  Jytte

  SvarSlet
 4. Hip hip hurraaaaaaa for Mie og den færdige stribede trøje :-)

  Den bliver du da SÅ glad for...

  SvarSlet
 5. Dejlige klap på skulderen - dog må jeg indrømme, at trøjen ikke er helt færdig - jeg mangler lige at sy ærmerne på og har i stedet kastet mig over nye projekter - men i morgen skal jeg nok.... den skal jo på ryggen - den lækre sag af en trøje...god I holder mig i ørerne...

  SvarSlet
 6. Godt gået Mie!:-)
  Dejligt at se, at garnet endelig er kommet i brug!!
  Her betød strømafbrydelsen en afbrændt router - så vi ikke har kunnet kommet på nettet igen før nu!!
  Det er altså ganske ufikst, når man driver en netbutik, skal jeg hilse og sige!
  Ha' en dejlig dag - vejret er jo bestemt STRIKKEVEJR!:-)
  Knus fra Marianne

  SvarSlet
 7. Great post! This is really useful. Thanks for sharing. I really appreciate it.

  SvarSlet