torsdag den 11. november 2010

Krea-torsdag

Kurven er stadig gabende tom, og jeg begynder at kradse lidt i jorden og gå hvileløst omkring den. Som plaster på såret har vi åbnet Julemandens Værksted igen og arbejder lidt på de halvfærdige projekter. Der strikkes, males og tegnes. Resultaterne kan ikke vises frem i deres fulde form, fordi der kan være spioner, der kigger med.


Det er råhygge af den bedste slags, og der er basis for en god gang snak omkring bordet - og tøserne går heller ikke af vejen for et godt skænderi. Familietid, når det er bedst.

Beklager den dårlige billed-kvalitet - men hvad gør I andre for at tage gode billeder i tusmørket, der viser sig allerede kl. 16?

2 kommentarer:

  1. hvor dejligt med billeder fra Jule-værksted:-)
    Min kurv er ALDRIG tom, jeg begynder på alt for meget og får ikke afsluttet halvdelen, så er noget misundelig på din tomme kurv - har nemlig mindst 4 projekter jeg gerne vil kaste mig over.... men har lavet en aftale med mig selv om at jeg SKAL afslutte 2 og et juleprojekt, inden der skal startes på noget nyt... Pyh jeg er hård ved mig selv;-)

    SvarSlet
  2. Kære Lida
    Måske overdriver jeg også lidt, når jeg siger kurven er tom - altså tom for projekter - jeg gider tage fat på. Jeg har ikke mindre end 4 strikkekurve. 3 med igangværende projekter, garn og andet smårod - og 1 kurv med tiltrækkende projekter - Det er den, der er tom.... God fornøjelse med dine projekter - hvad mon du drømmer om at starte på ?

    SvarSlet