fredag den 15. oktober 2010

Værkstedet er åbnet

Efter at alle tøserne har overstået dagens strabadser med det årlige motionsløb i skolen - har vi nu officielt og meget højtideligt åbnet dette års Julemandens Værksted. Det ser ikke ud af så meget endnu - men jeg garanterer for at inden der er gået mange dage - bugner det af fine sager, der skal pakkes i fint papir og gemmes væk til det bliver tid at overrække tingene.


I dag er der blevet grundmalet. Pigerne skal afsted i weekenden og vender tilbage søndag for at lave fine detaljer og fortsætte produktionen. Jeg regner med at udnytte tiden til god strikketid. Der er jo ligesom et projekt eller to, der kalder på mig. Ah det her ferie er ikke at kimse af. Jeg nyder det helt ind i sjælen og glæder mig til en god og forhåbentlig laaaaang uge. God ferie til dig, hvis du er en af de heldige :-)

2 kommentarer:

 1. Det lyder bare drønhyggeligt...!
  Sig til hvis du mangler et par nisser i værkstedet..;)
  Ha' en rigtig dejlig ferie - og god strikkeweekend..
  Knus

  SvarSlet
 2. Tak for det Anne - det bliver bare drønhyggeligt - og pigerne er helt vilde over udsigten til en hele uge med pensel og andet grej i hånden... Også god ferie til dig - glæder mig til at se og høre, hvad den bringer.
  Knus

  SvarSlet