søndag den 3. oktober 2010

Knæk og knas

Ups - andet er der vist ikke at sige til den sag.... Jeg har en elendig seng - fjedrene har set bedre dage - for 20 år siden, og jeg har længe klaget over den. I dag skulle jeg så demonstrere hvor elendig den er - demonstrationen gik ud på at hoppe i den så alle kunne høre den elendige affjedring.... Det resulterede i totalt sammenbrud af rammen, som knækkede fra hinanden.

Det skal siges, at det ikke kun hænger sammen med min vægt - men at den allerede fik en skade, da den blev flyttet sidst, hvor vi ikke kunne få den ned af trappen og jeg istedet forsøgte at lempe den ud af et vinduet på første sal.....


Efter en lynafsøgning af markedet, et par afprøvninger og en hurtig beslutningen - er jeg nu installeret med ny seng.... fornemmer, der bliver kamp om den - samtlige tøser har tilbudt mig at låne deres seng mod at de får lov at sove i min - men nix - i nat sover jeg som prinsessen uden ært :-)

1 kommentar:

  1. Det er skønt med en ny seng, særligt når den gamle er godt lagt. Til lykke med den. Håber du får den i fred for tøserne:))

    SvarSlet