søndag den 17. oktober 2010

Klar til nyt

Aftalen om et ærme på den stribede er nu overholdt - og jeg tager hul på et nyt projekt, inden jeg kæmper mig gennem det sidste ærme. Det er trøjen fra denne uges Hendes Verden, der skal prøves.


Jeg har købt gråt pladegarn. Den lidt løse og vamsede struktur i garnet er jeg vild med - tilgengæld er jeg ikke specielt vild med at strikke med garnet og kan blive lettere kolerisk, når garnet gang på gang bliver revet over. Nu starter jeg med en engels tålmodighed.

4 kommentarer:

 1. lækker vams, og jeg venter også spændt på slutresultatet af dine striber, er sikker på den bliver heltigennem super flot. ang pladegarnet, så er det kun de förste par sessioner du vil få problemer, efterhånden vænner dine hænder sig til hvordan de skal bevæge sig så at du ikke knækker garnet.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Hej Mie

  Tillykke med dine striber, kom nu glad.....osse liiige det sidste ærme, du kan godt ;-)

  Fik da lige et flash back, der ville noget....pladegarn! Hold op, hvor har jeg strikket rigtig mange ponchoer af det garn. Kan du huske, hvordan vi filtede ganske let og så børstede og børstede og børstede.

  Rigtig god fornøjelse også med julemandsværkstedet og nyd nu ferien ;-)

  Kh
  Jytte

  SvarSlet
 3. Hvis den skal strikkes i dobbelt pladegarn - det ser sådan ud -
  så er det en idé at vinde to pladerne op til et nøgle, så er det lettere at arbejde med.

  Synes jeg...

  Og mon ikke du så skal ha' en aftale om det sidste ærme?
  Inden ferie er slut måske??

  Hyg dig med pladestrik og juletryllerier...

  SvarSlet
 4. Hvor dejligt at I hepper på mig og mine striber.... Jeg har en halv aftale med mig selv om at jeg efter en sommerhustur her først på ugen - SKAL have lavet det sidste ærme - så trøjen er klar til brug, når hverdagen starter igen.....

  Jeg har nu vundet garnet dobbelt op - mest fordi jeg forsøgte at starte trøjen op med et hav af egne og andres børn omkring mig - og der sneg sig så mange fejl ind at jeg var nødt til at starte forfra....Tak for tippet Anne

  Glæder mig til hænderne vænner sig til det Frida.... vil tænke på det, når jeg er ved at eksplodere....

  Jeg husker de mange filtede ting Jytte :-) - og håber også jeg husker den effekt, når trøjen engang skal vaskes..... også selvom jeg bliver distræt engang i mellem :-)

  Lige nu venter jeg på ro her på matriklen - så den kan komme på pindene igen :-)

  SvarSlet