søndag den 28. juli 2013

Pis oss'

Det er ikke pæne ord, der kommer ud af min mund - selv den værste og groveste havnearbejder kunne lære et ord eller to - og jeg har den vildeste trang til at kyle min symaskine gennem haven med voldsom kraft. For ind i h..... , hvor er det bare en pisse-lorte maskine - og jeg er tosset på den.Hvis den vil bo her på matriklen, er den simpelthen nødt til snart at rette ind - ellers havner den på den evige genbrugscentral - og en ny af slagsen hentes hjem trods slunken økonomi. Det er simpelthen for irriterende at rigge det hele til, klippe ud og gøre klar - og inden jeg har syet de først 10 sømme, har den knækket 4 nåle på lige landevej - og NU har jeg jo så ikke flere nåle.... Den syr stadig ikke pænt på bagsiden - og jeg gør nu klar til at pakke hele molevitten sammen igen.

Jeg VIL VIL VIL lære at sy - men mit temperament passer bare så dårligt sammen med maskineri, der ikke funker. Arghhhh - måske jeg skulle stresse ned med en gang strik - når jeg altså lige har ryddet op og affundet mig med, at det ikke var i dag, jeg skulle have nyt penalhus, makeup-pung og sofapuder......  Pis pis pis....

16 kommentarer:

 1. Inden du kasserer den, skulle en fagmand så ikke se på den, hvis du køber en anden hos ham, plejer det ikke at koste noget. Venligst Lykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en gammel svend købt for små penge i Kvickly for 15 år siden - men jeg skal helt sikkert have en eller anden til at kigge på den - og måske med lidt held udvirke mirakler eller vise mig små fif til, hvordan den kommer til at køre bedre.... :-)

   Slet
 2. Jeg er enig med Lykke - nogle gange er det et eftersyn der skal til. Kan ikke huske hvilket fabrikat du har - men man plejer at kunne få lavet et servicetjek - som hjælper på problemerne.

  Ingen tvivl om at det vil være en anden oplevelse med en ny maskine, men måske er det ikke nødvendigt? Alternativt kan det også være en brugt maskine hos en forhandler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Min maskine er en Major - billig maskine og snart 20 år gammel - den får et servicetjek - og kører så forhåbentlig som smurt - ellers må jeg ud og undersøge markedet :-)

   Slet
 3. Jeg vil også anbefale en fagmand, eller at du børster den efter indeni med en tandbørste, det har reddet min den gamle engang eller to

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal klart prøve det med tandbørsten :-) og måske en fagmand :-)

   Slet
 4. De har et billigt kursus (flere faktisk) i 'kend din symaskine 101' og den slag, men det er på engelsk - jeg ved ikke, om du er til den slags

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det et internet-kursus ? Det må jeg vist lige tjekke ud - det kan jeg med garanti få noget ud af :-)Tak for tippet.

   Slet
 5. Synd med så kedelige oplevelser med din symaskine. Hvis det er et dyrt mærke ville jeg godt nok også ofre et tjek hos en ekspert.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke et dyrt mærke - Kvicklys den bedste for 15 år siden til 6-700 kr - og ingen vedligehold siden..... starter med at få en sykyndig til at tjekke den - mens jeg overvejer situationen :-)

   Slet
 6. Uhada. Symaskiner skal bare virke! Min gamle Pfaff, der er købt brugt for 25 år siden, kan stadig.
  Jeg tror måske du skal snige dig ind til en forhandler med den. Du skal i hvert fald ikke ødelægge din syglæde med dårligt grej, nej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har hørt så meget godt om Pfaff'er :-) og jeg er bare slet ikke til teknik, der ikke duer - det skal gå væk :-) og jeg nægter at opgive at lære at sy igen - nu skal jeg have styr på det :-) koste hvad det koste vil (måske en ny maskine ?)

   Slet
 7. Uha uha, det lyder som om du liiiige skal ha den maskine en tur til symaskinedoktor Mie! For der er virkelig ikke noget værre end en boblende syglæde og så virker skidtet ikke optimalt....!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er slet ikke foreneligt med mit temperament - som nok ikke er i den milde ende....... Den skal funke og kun have sådan små-ting der lige skal justeres.... Doktoren det er :-)Jeg skal jo hamle op med dine fine nederdele.... ;-)

   Slet
 8. jeg gi'r dem alle ret ....
  og dig med ...bandeord er på sin plads ...
  den maskine skal helt sikkert til tjek eller udskiftes...
  -det ville være så synd når nu du endelig gerne vil lære det ... sender en masse gode tanker
  knus

  SvarSlet
 9. Den skal få - skal den - den møgmaskine.... Jeg vil nemlig lære det - og lader mig ikke slå ud af, at det driller - det skal bare ikke drille alt alt for meget :-) Knus

  SvarSlet