torsdag den 21. august 2014

Se min kjole

Det går stærkt her - og det er snart en uge siden, jeg hentede min fine nye kjole - som jeg selv kæmpede en brav kamp med - men som også var lige på grænsen af det, jeg magtede og som jeg derfor fik assistance til at gøre færdig.Det er en hård læreproces - og mit temperament passer ikke 100% sammen med syning. Jeg bliver irriteret og frustreret, når det ikke går op - når det bliver skævt og ikke passer. Jeg mangler tålmodighed til at rette til og pille op - men jeg øver mig ihærdigt og insisterende.

Jeg har allerede et par kjoler i hovedet - men forsøger at sætte ambitionsniveau efter evner. Lidt mindre finesser, lidt mindre piping - men jeg skal nok få knækket den sy-nød med stædighed og den ikke-eksisterende tålmodighed.

2 kommentarer:

  1. Det er altså lidt vildt, hvad du kaster dig ud i. Den er så fin.

    SvarSlet
  2. Jeg har det på fuldstændig samme måde som dig. Jeg har INGEN tålmodighed, hvad angår syning, mens jeg gerne piller en hel striktrøje op, hvis den ikke passer i størrelse eller jeg opdager en fejl.
    Men jeg vil vildt gerne selv sy kjoler, så på søndag skal jeg have ene-undervisning i kjolesyning - er spændt på, om jeg kommer hjem med et færdigt resultat !!

    SvarSlet