søndag den 31. august 2014

På stof-eventyr

Horisontudvidelse og blæst omkuld af de mange mange meter stoffer, vi fandt på en lørdags-udflugt til Videbæk og Herning. Mængderne og varianterne var overvældende, og jeg mistede næsten - kun næsten - min købekraft og mit overblik.Jeg kan godt mærke, at jeg ikke helt har fodfæste i sy-verdenen endnu. Det er stadig svært at se, hvad det kan blive til, hvad det kræver, og hvor langt mine evner rækker. Men jeg har nu købt ind til endnu et par kjoler og trækker vejr ind, samler mod og går lidt omkring det - for at samle mod til at sætte saks i de fine sager.

4 kommentarer:

 1. Det lyder lækkert med stof-eventyr. Jeg beundrer din energi til nye projekter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hm jeg håber, at det her bliver et projekt, jeg rent faktisk magter - mit hoved tror ofte, jeg kan mere end mine hænder kan :-)

   Slet
 2. Jeg har det på fuldstændig samme måde som dig - bliver helt overvældet når jeg kommer i en stof-butik. Men nu har jeg meldt mig på et syhold, håber at det giver lidt overblik ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sjovt og spændende at åbne nye døre Diana - jeg glæder mig til at lære - og er samtidig lidt usikker på om tålmodigheden rækker - god fornøjelse med dit syning og overblik :-)

   Slet