fredag den 29. august 2014

Nu med sofa på ryggen

Efter en uges lejrskole i København har jeg her lige for et par minutter siden ramt sofaen. Jeg ramte hårdt og får vist lidt svært ved at ryste den af mig igen.

Trætheden er overvældende men det er den der glade fysiske træthed, mens hovedet er fyldt med gode oplevelser og hjertet af dejlige unger, der har vist nye sider, erobret, oplevet og udlevet. Det har været skolelærer-livet, når det er allerbedst - og der hvor man simpelthen ikke fatter, at man får betaling for at lave noget så skønt og givende.


Vi har travet byen tynd på byvandring, på vej til Christiansborg, Christiania, Nationalmuseet, gode butikker, gode spisesteder. Vi har travet i Tivoli og lært at slå en proper-næve på stuntkursus. Der er blevet taget Selfies på Nyhavn, på Islands Brygge og i folketingssalenAlle har været med på spøgen - og det har været en brok-fri tur, hvor de store smil og grin har fyldt aller allermest.

Jeg tager gerne en tur mere - men først er jeg liiiige nødt til at sidde lidt i laderen ;-)

4 kommentarer:

 1. Lyder fantastisk:-) nyd freden

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en fantastisk og magisk uge - men ørerne trængte også til ro, da jeg landede herhjemme :-)

   Slet
 2. Pyyyh, - en tur spækket med gode oplevelser kan godt tære på energi-depoterne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lidt en dobbelt-følelse Eva - træt og alligevel sprængt fyldt med god energi :-) Men nøj jeg nyder weekenden :-)

   Slet