mandag den 2. juni 2014

Bullet journal

Mine reoler bugner af notesbøger. Jeg køber tit og ofte hæfter, små bøger og har altid en post-it blok i tasken, på arbejdsbordet, i strikkekurven og under skriveunderlaget. Jeg skriver lister og forsøger at holde styr på diverse notater i sindrige og ikke gennemtænkte systemer.

Et nyt fænomen, ihvertefald for mig, har fanget min interesse. Bullet Journal. Det hedder sig, at det netop er for sådan en som mig - en der laver lister, tager notater og skriver på post-it i et væk, som holder af de blanke sider i notesbogen og som har brug for et analogt system i en ellers digital verden til at organisere og planlægge.Et system, der er tilpas fleksibelt til, at jeg ikke låses fast og ikke ved, hvor jeg lige skal gemme den her tanke - og som udvikler sig hen af vejen. Jeg blev inspireret af dels Pinterest og af at se denne instruktionsvideo til fænomenet.

I morgen skal jeg have fundet den fineste og lækreste notesbog til at afprøve om her er svaret på et organiseret og velordnet liv - hverken mere eller mindre :-)

4 kommentarer:

 1. Det ser spændende ud Mie - det må jeg kigge lidt nærmere på. Skriv endelig mere :-)
  I forretningsverdenen kaldes det "Visual Management" ;-)
  Pinterest er et interessant sted :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ER super spændende Mette - og en sand tidsrøver - der kommer et indlæg om mine erobringer ind i feltet en af de nærmeste dage :) knus

   Slet
 2. Åh Mie - det vil jeg glæde mig til at høre mere om :-) Håber du finder en rigtig lækker Notes Book KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg slet ikke, jeg kan lade være med at fortælle meget mere om Anette :-) har nu fået skaffet en god bog og er i gang med et hav af eksperimenter - fortsættelse følger :-) knus

   Slet