onsdag den 30. oktober 2013

Velkommen til den her fætter

En ny fætter er flyttet ind på matriklen. En kæmpe og super-lækker maskine, der har sprængt alle rammer og resten af dette års budget. Jeg fornemmede godt, at det var under opsejling. Kunne godt mærke på mig selv, at jeg orienterede mig meget i retning af køb af ny symaskine - jeg havde bare ikke lige set, at det var nu, jeg skulle slå til.Et super tilbud, der ikke var til at gå udenom på Kreativ Messe - og en sælger, der vist kom til at give en lidt for god pris - og jeg slog til - eller jeg fik god hjælp af veninden og hendes mange hævekort, da købekraften blev max udfordret.

Nu er den her - og jeg går lidt ærbødigt omkring den. Aer den lidt, syer en prøvesyning her og der - og dælme om jeg ikke også har læst brugsanvisningen. Den er lige nu lidt et hus-alter - og pigerne aer med og vi drømmer drømme - store drømme og små drømme om alle de kreationer, der skal trylles frem med den nye maskinkraft.

10 kommentarer:

 1. En rigtig god og driftsikker maskine, vi har et par stykker af dem i vores store maskinpark i kulturhuset hvor jeg arbejder. Den kan du godt glæde dig til at komme igang med ;-)

  SvarSlet
 2. Du milde kineser! Sådan én vil jeg også have......

  Min gamle Pfaff, som er over 25 år (jeg købte den brugt for 25 år siden) er stadig levende, så skal vi ikke formode, at en ny Pfaff også er holdbar?

  Tillykke med din nye fætter.

  SvarSlet
 3. Titllykke med den. Jeg har en Pfaff, dog kun 3.0 og da jeg købte den fik jeg at cive at den er meget driftsikker og meget robust, det er nødvendigt for mig. Tillykke med den, jeg håber du og pigerne får nogen rigtig gode timer i dens selskab

  SvarSlet
 4. Tillykke :-) Kan godt forstå at I aer ;-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med den.
  Den ser god ud og det er et godt mærke af kvali ;)
  Spændt på hvad du nu frembringer af fine sager.

  SvarSlet
 6. Tillykke med din nye maskine - glæder mig til at jereskeationer kh Anette

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med din nye maskine, den skal nok komme til at bringe glæde i det lille hjem. Jeg har også en Pfaff og er helt vildt glad for den.
  Rigtig god fornøjelse med den

  SvarSlet
 8. Man må aldrig gå ned på udstyr Mie :) ... Stort tillykke med den nye fætter :)
  Knus

  SvarSlet
 9. EJ altså ,med alt det fine du har fået syet indtil nu var der da heller ikke andet at gøre end at købe sådan et vidunder,tillykke med den :))

  SvarSlet
 10. Åh, der er ikke noget skønnere end at få nyt udstyr. Nu kan du udfolde dig endnu mere.

  SvarSlet