mandag den 28. oktober 2013

Fra tanke til handling

...er der ikke altid så langt hos mig. Jeg har begået en taske og en vellykket en af slagsen. En idé og et billede fundet på nettet - og så en god gang grublen og tænken sig rigtig godt om. En del hovsa-løsninger og en hel del erfaringer rigere - og en taske lige efter mine ønsker og drømme blev tryllet frem.Der er en del ting, der skal gøres anderledes næste gang - og jeg har lært en del om "what to do" og "what NOT to do" Jeg elsker det her ekperimenteren - og jeg elsker, at det en gang imellem lykkes mig at få noget reelt brugbart ud af alle mine timer ved symaskinen.

Og så havde jeg lykkeligt glemt, hvor svært det er at få taget gode billeder, når man først lander på matriklen efter mørkets frembrud.


6 kommentarer:

 1. Du bliver da virkeligt gode venner med den symaskine.
  Ja, jeg kunne godt tænke mig et fotostudie, - eller i det mindste en god lampe, så man kan tage billeder i halvmørke. Har også set sådan et smart lille "fototelt", men så skal genstanden jo være ret lille.... Måske er der også noget med objektiv og indstillinger, men så langt er jeg ikke kommet i min fotoviden, desværre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan mærke det tager noget af lysten til at blogge, at man ikke kan lave ordentlige billeder af tingene - men det bliver en gang mørk og grumset krims-krams. Så del endeligt hvis du finder en god løsning :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Den er blevet rigtig fin - dog er den skredet i en af sømmene - jeg lærer stadig as I walk along - og holder mig selv fast på at det er en proto-type :-)

   Slet
 3. Den er nemlig lige i skabet - og samtidig måske lidt for kedelig - lurer lidt på at lave stoftryk eller broderi på forsiden...... Klar til version 2 :-)

  SvarSlet