lørdag den 12. oktober 2013

Og så blev det ferie

En uge af den der hektiske slags, hvor det bliver et spørgsmål om at holde kørende til næste program-punkt, og hvor jeg både nåede et hav af møder med forældre, elever og myndigheder, et spændende kursus med svaret på mange af skolens udfordringer (sådan intet mindre :-) en ordentlig omgang feber og ondt i halsen - og et vellykket forsøg på at arbejde det væk, en overnatning med 40 elever fra 8. klasse, hvor der blev syet penalhus og kørt på rulleskøjter på gangene i mørke. Starten på en motionsdag og henten egen avl hjem under eget tag.

Og så i går aftes total-kollaps på sofa med storetøsen - vi kom aldrig videre og kæmper her lørdag fortsat med at holde øjenlågene oppe og med at komme op i gear, indtil jeg mærker og husker mig selv på, at det jo er ferie, og jeg kan slå benene på bordet og nyde det.

God ferie til dig derude, hvis du er ferieramt og ellers god weekend :-)

2 kommentarer:

  1. Kan I have en rigtig god ferie - jeg vil passe mit job :-)

    SvarSlet
  2. Den uge kan jeg genkende, - det vil tage lidt tid at falde ned til et par ferie-dage. Jeg har nemlig planer om forberedelse af et undervisningsforløb i løbet af ugen, og det vil tage nogen timer. Men lidt "rigtig" ferie skal der være plads til. Pyyyyhhh......

    SvarSlet