lørdag den 12. oktober 2013

Ondt i armen

Min arm gør ondt. Flere kloge hoveder siger "tennis-albue" men det er bare ikke albuen, der gør ondt men muskler eller sener på oversiden af underarmen. Jeg smører med creme og forsøger at skåne så meget som muligt.Det er dog ikke nemt, når det er ferie, og man gerne både vil strikke, hækle, sy, gøre rent, ordne vasketøj og så meget mere. Der er bare ikke ret meget - sidden-stille-og-laven-igenting på mit program i denne uge.

5 kommentarer:

 1. Kunne godt lyde som seneskedsbetændelse og det kommer af overanstrengelse ligesom en tennis albue. Pas på, ellers kan det blive kronisk
  God weekend

  SvarSlet
 2. Øv øv Mie :( ... Pas på dig selv og go bedring og ferie

  SvarSlet
 3. Hej
  Det du beskriver er typske symptomer på en tennisalbue. Jeg har selv oplevet det et par gange i forbindelse med et stort og tungt strikketøj. Du kan aflaste den muskeltilhæftning som er øm ved at købe en lille bandage i en butik som sælger det. Her i Aarhus er det bl.a. Sahva der sælger dem. Få en ekspedient til at vise dig hvorledes og hvor du sætter den rundt om armen. Med den kan du strikke lystigt videre, bandagen virker nemlig smertestillende :-) mvh Else (sygeplejerske og strikker)

  SvarSlet
 4. Surt show, - måske er du nødt til at holde dig helt i ro, - film i fjernsynet og slikskål til venstre hånd.

  SvarSlet
 5. Jeg kender også til problemet. Jeg har været ved kiropraktor og fik at vide at jeg skal strække ud ved at bukke håndled så langt op mod underarm som muligt samt træne med vægte (vandflaske med sand). Jeg lægger armen på et bord, så hånden kommer ud over kanten. Kører langsomt håndledet op og ned med vægten i hånden. Disse øvelser lavede jeg hver dag i lang tid. Nu træner jeg i motionscenter, samt disse øvelser et par gange om ugen, for at holde til at strikke. God bedring.

  SvarSlet