lørdag den 5. oktober 2013

Lige dele pligt og lyst

Eller næsten lige dele pligt og lyst. Dagen i dag har udover en del taxa-kørsel budt på et par gode timer sammen med symaskinen - hvor endnu et par etuier - kosmetpunge er blevet tryllet frem. Lidt forberedelse ved arbejdsbordet - og lidt strik i sofaen inden jeg nappede et par stile.


Det var og er ren zapperi, når det er værst eller allerbedst. Jeg elsker weekender med tid til at følge impulserne i den rækkefølge, de kommer - og har opdaget, at den slags weekender ikke byder sig selv til - de skal tages, erobres og prioriteres.

På pindene er kommet Ella-ponchoen - jeg ved godt, at det er ved at være old-news. Jeg har kigget til og på den flere gange i løbet af det sidste års tiden - og havde nok egentlig dømt den ude - som i upraktisk og som i - hvordan skal jeg kunne bruge mine arme inde i sådan et hylster.Nu får den alligevel en chance, fordi jeg så så mange super-smarte udgaver fa ponchoen på Fanø. Så må jeg jo bare lade være med at bruge armene.......

6 kommentarer:

 1. Ella er da still going strong :o) Men sæt evt ærmeåbningerne lidt lavere end i opskriften - de sidder ret højt, og bliver derfor rimeligt upraktiske. Jeg er spændt på at se den færdig :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er super-lækker. Jeg så en der havde lavet benvarmere til at tage på armene - og floff var det en trøje - super-smart - det vil jeg også have til mig :-)

   Slet
 2. Ja hvad skal man da også bruge armene til.
  Jeg havde samme tanke da jeg strikkede min "candyfloss" men jeg har brugt den rigtig meget. Fantastisk lige at kaste over skuldrene og hurtigt af igen, hvis det skulle blive for varmt, og armene - de fungerer også. God fornøjelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ræser afsted med speed-strik og tænker den vil være god til skolernes motionsdag på fredag, hvor jeg skal stå post. Der må jeg kunne undvære armene :-)

   Slet
 3. Pligt og lyst kan sagtens supplere hinanden.
  Hvis en poncho ikke er for lang, så synes jeg, den er mere praktisk end et sjal. Ponchoen sidder jo godt fast og skal ikke arrangeres hele tiden.

  SvarSlet
 4. Jeg lurer også lidt på længden og prøver undervejs - for den ikke bliver for lang og for hylster-agtig....:-)

  SvarSlet