torsdag den 24. oktober 2013

Jeg skal nok

De der efterskole-sokker er efterspurgte - og det går lidt trægt med produktionen. Nu er det roomien, der har fødselsdag - og hun skal da også have strømper. Suk jeg spidser pindene og mobiliserer min ikke-eksisterende tålmodighed - og strikker sokker.Jeg bliver altid lidt overambitiøs, når jeg starter strømpe-produktionen og har indkøbt ikke mindre end 10 nøgler strømpegarn. Det bliver skønne strømper, hvis det kommer på pinde, og ellers isolerer det så godt i huset.

7 kommentarer:

 1. Man skal aldrig gå ned på garn.
  Jeg synes godt nok, det giver noget arbejde med det der efterskoleophold....., - nå, men det er jo heller ikke sundt at sidde og falde hen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er med at have fiber-beholdning i orden - og ja, jeg skal love for at hun holder mig i gang selvom hun er væk fra matriklen i det daglige :-))))

   Slet
 2. Jeg kan godt forstå, du ikke er vild med at strikke strømper, det er jeg bestemt heller ikke. Til gengæld er det jo skønt, at der er bud efter dit strik, og hjemmestrikkede strømper er da også rigtig skønne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker selv hjemmestrikkede sokker - men får aldrig lavet nogle til mig selv - de bliver hapset inden de kommer på mine fødder :-)))

   Slet
 3. De ser ellers dejlige ud, og endda i dobbelt tråd. Er det en bestemt (nem) opskrift som du bruger, spørger ikke-sokke strikkeren som gerne vil prøve :)

  SvarSlet
 4. Dobbelt tråd og pind 4 er et absolut must for at jeg overhovedet orker processen. Jeg kører lidt efter hovedet - men du skal bare give dig i kast med det med en god grundopskrift - det er en nem disciplin :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for svaret! Det var lige nøjagtig den boldgade jeg tænkte, pind 4 + nem opskrift. Jeg vil give mig i kast med det.

   Slet