tirsdag den 1. oktober 2013

Ikke et sekund for tidlig

Supermarkederne er allerede startet - og man kan finde chokoladenisser og snebolde på hylderne. Det er lige før, vi er for sent på den herhjemme, selvom det føles som om vi først lige er trådt ud af sommeren - Det er nu juleproduktionen skal skydes igang.Der skal laves lister og udtænkes gaver til nær og fjern. Især de hjemmelavede, som er lidt længere undervejs. Om sølle 1½ uge åbner Julemandens Værksted. Den skønneste tradition, hvor kalenderen i efterårsferien ryddes og bruges på pigernes fabrikationer til bedsteforældre, tanter og onkler, fætre og kusiner.

Vi er bare slet ikke og på ingen måde klar - men det bliver vi lige om lidt, når vi bare lige får lidt tid til at ånde og til at tænke os om.

12 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare enormt hyggeligt! Jeg gik selv i eftermiddag og tænkte på, at jeg vist også skal i gang med at planlægge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig super-hyggeligt - og en forudsætning for at det bliver rigtig hyggeligt er faktisk, at man er i god tid og undgår stress og jag :-)

   Slet
 2. Nej, nej, nej... ikke endnu... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved det godt Fru Olsen - vi er slet ikke klar hverken i tanken eller i supermarkedet. Hvis jeg nu starter lidt i det stille, går det så an ?

   Slet
 3. Jo, jo, jo, - tiden er kommet :)
  Og vi glæder os....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker at udtænke, lave og give gaver - og jeg elsker, at mine piger har fået glæden ved at give med sig. Det bliver så hyggeligt der ved spisebordet i efterårsferien. Det glæder jeg mig til:-)

   Slet
 4. Det er helt klart ved at være tid ;-)
  Når jeg er kommet ordentlig på plads her i min lejlighed, skal jeg også igang, med alt det hyggelige de næste måneder byder på. ;-)
  God arbejdslyst

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig alt det hyggelige, der kommer mens det bliver mørkere og mørkere. Glæder mig til at se, hvad du finder på :-)

   Slet
 5. Det er godt nok tidligt at skulle tænke på jul - men ja - også jeg er igang. Der skal produceres hjemmestrikkede gaver :o)

  SvarSlet
 6. Det er super-tidligt - har jo kun lige stillet sandalerne - men de hjemmestrikkede og nørklede gaver tager tid :-) og glæder mig lidt til at tage hul på det.....

  SvarSlet
 7. Man skal da ikke sige NEJ NEJ NEJ til alt det hyggelige der skal til at foregå i de små hjem de næste mange mdr.
  Jeg har aldrig forstået det med at folk synes at jul kun hører sig til i december. Det er da langt federe at være i god tid, så ingen stress og jag, men hygge omkring gaver, bageri, syltning af lækre sager og den slags, så har man jo ro på til at hygge igennem og nyde december mdr. istedet for.
  Jeg er også begyndt at lave lister med gaveønsker og tænke lidt over hvad der ellers skal ske, og det bliver bare så hyggeligt. Du er bestemt ikke for tidligt ude ;0)
  Håber at du poster hvis du støder på gode ideér, selvom det er svært med gaver hvis familien læser med her.

  SvarSlet
 8. Det er så hyggelig en tradition..:) Tror vi også vil tage den op i det små i år... Måske man kan få lov at kigge ind hos jer en af dagene;)
  Kram

  SvarSlet