søndag den 30. juni 2013

Degnen rydder op og rydder ud

Sommerferien bliver så godt skudt igang med en ordentlig overhaling af arbejdsværelset. Der er bunke på bunke, stakkevis af papirer, kompendier, kopiark med clips, små notatlapper om dette og hint og alt det løse. Det er nu ordnet og systematiseret efter bedste evne. Der er tomme hylder - klar til næste års bunker og stakke.


Jeg kan godt blive lidt svimmel over mængderne, når først sagerne folder sig ud af stakkene og det vakuum det er pakket i skabe og hylder med. Det er svimlende mængder af materiale, papirer, bøger m.m. der er samlet her i rummet - for slet ikke at tale om fjernbiblioteket i kælderen.

Det bliver et specielt syn og noget af en mundfuld, hvis der fra næste år kræves større grad af tilstedeværelse på skolen, og vi skal have kontorplads der. Det kommer til at kræve enorme tilbygninger, hvis mine kollegaer har bare en brøkdel af det, jeg har  - og jeg må vist selv allierere mig med en med trailer med dobbelt hjul for at fragte det bette-kun af skolesager, der fylder huset her.

2 kommentarer:

  1. Tror du ikke, det forventes, at alt er lagt i computeren.
    Puh det bliver sejt. Enten at skanne, eller flytte det. Men dejligt at du har ordnet det for i år. Vh Lykke

    SvarSlet
  2. Det giver sådan en god fornemmelse af overblik og status, når det hele er sat ind i og ordnet. Det giver også plads til at starte med nye bunker :-) Kh

    SvarSlet