torsdag den 20. juni 2013

Trænger til noget med ro på

Det går stærkt lige nu - rigtig stærkt - så stærkt, at man indimellem får hjertebanken, mister fodfæste, overblikket og glemmer noget af det, man egentlig skulle huske og plejer at huske. Det er afslutning på skoleåret, og der er mange ender, der skal bindes og der skal nå hinanden, inden året lukkes i - og samtidig har vi allerede åbnet næste års bog og skrevet de første par sider. Der jongleres, skrives lister og lægges fundament - alt mens jeg desperat forsøger at holde tungen lige i munden - og glemme alt om det, der også trækker i mig.


Strik, syning, krea-tid, hygge-tid. Den er der - lige her om lidt - friheden og tiden til at følge impulserne - Jeg skal bare liiiige først - og det imens jeg forsøger ikke at tabe for mange bolde på gulvet.

4 kommentarer:

 1. De er SÅ travlt her den sidste tid på skoleåret og den første uge, når børnene er gået på ferie. Og det er da ikke blevet mindre i år, - måske på grund af lockouten.

  Godt, at det er til at se en ende på nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan fornemme, at det får en ende - men det er en sej kamp at nå derhen - og så er der lige alle de løse ender, der skal ordnes, når ferien først har ramt os. Men vi kommer derhen lige om lidt Eva... det gør vi....

   Slet
 2. som Eva skriver - så håber jeg det er til at se en ende på .... og en dejlig sommerferie med tid er i vente :)
  ønsker dig en god weekend
  knus

  SvarSlet
 3. Vi kommer i mål - og bliver ferie-ramte - og jeg både glæder mig og trænger. Håber du også har haft en god weekend Marianne :-)

  SvarSlet