søndag den 23. juni 2013

På den igen...

Det har været en brav kamp at nå hertil - Der har været fristelser, afveje, side- og overspring - der er blevet arbejdet på sagen dag og nat - og netop som jeg troede, jeg var tæt på målet, viser det sig, at jeg kun har tilbagelagt 2/3 del af ruten.

Det handler om efterskoletæppet, som I efterhånden har måttet lægge øre og skærm til et par gange undervejs i processen. De mange lapper er nu blevet hæklet omkring - men en oplægning på sengen viste, at det jo slet ikke er et sengetæppe endnu - med mindre kanten omkring bliver MEGET meget bred.


Et slumretæppe måske - men ikke et sengetæppe. Argh jeg trænger bare så meget til at blive færdig med det - men tager et hårdt tag i nakken og hækler i omegnen af 96 lapper mere - bare hun ikke kræver, de SKAL være forskellige fra dem, der allerede er lavet - for det kan jeg slet ikke gennemskue eller overskue, nu hvor de forskellige farver er spredt ud over tæppet.

Kom frisk Mie - you can do it - ihvertefald lige om et par dage, når jeg har fået lov at svinge strikkepindene - de trænger, og jeg trænger - og så er det forøvrigt godt, at der er omkring 4 år til næste barn begynder at snakke efterskoletæppe :-)


9 kommentarer:

 1. Øv øv, men du har ret det er bare igang igen. det ser ellers smukt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal jo heldigvis først være færdig til august - så jeg skal nok få has på det - for det bliver nemlig et rigtig fint tæppe :-)

   Slet
 2. Søde Mie, det er det hele værd! Det bliver så smukt det tæppe <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg også det er - og det ville være dumt at lave det for lille fra starten - det har det alligevel været for stort et stykke arbejde til... Jeg klør på - lige om lidt...

   Slet
 3. Åhh altså - og så med alt den travlhed du i forvejen har skrevet om..... Hatten af for dig - og det bliver et fantastisk tæppe - jeg synes det er SÅ smukt!! :-)

  SvarSlet
 4. Tror også det bliver godt Mette - og i sandhed lavet i sved og tårer :-)

  SvarSlet
 5. Hold k....., hvor er det flot. Og skulle det ikke komme til at nå, så kan det vel godt bruges som et hyggetæppe alligevel.

  (Måske skulle du starte allerede nu med at hækle lapper til det næste. Bare én om ugen, så har du 200 om 4 år)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha! der kom vist lige en matematik-lærer på banen eller ? Ja måske jeg skulle starte i rigtig god tid - Når det jeg når og tager det række for række herfra :-) God med lidt hepning :-)

   Slet
 6. kære Mie
  Jeg havde det lidt på fornemmelsen -men ville ikke gøre dig ked af ... jeg ved jo hvor træls du synes det har været...
  En ide kunne også være at lave ene hvid lapper øverst .... måske med et par enkelte med farve :)
  knus og go bedring med fingeren

  SvarSlet