torsdag den 20. juni 2013

Valg af strikke-app

Mange af mine opskrifter ligger allerede elektronisk - og kan bringes frem og tilbage, hentes frem og deles både herhjemme og på farten. Jeg drømmer nu om at knække koden til de smarte strikke-apps, hvor man kan følge sit mønster, sætte markører og skabe overblik - men er gået lidt vild i junglen. Jeg er i tvivl, hvilken app jeg skal vælge - Knit Companion eller JKnit. Jeg har svært ved at gennemskue forskellen på de to - og i tvivl om, hvorvidt de er pengene værd. Er det en hjælp eller er det for besværligt at sætte tingene op - så mønsteret kører derinde ? Vil du dele din erfaring med mig ?

5 kommentarer:

 1. Jeg har dem begge to, men JKnit er jeg ikke kommet igang med, fordi jeg er så vild med KnitCompanion. Den ER nørded, men når først mønsteret er sat op, er det en drøm. Jeg endte dog med at se deres instruktionsvideoer igennem for at være sikker på at få det hele med.

  En af de helt store fordele ved KnitCompanion er, at man også kan opsætte en skrevet opskrift (f.eks. er Anette Danielsens opskrifter jo nærmest små romaner og svære at holde styr på), således at man kan flytte fra linie til linie - i opsætningen skal man så lige bruge tid på at definere hver linie, men det er faktisk hurtigt gjort, når man er i gang.

  Hvis jeg var dig, ville jeg prøve dem begge, før jeg købte - mens husk instruktionsvideoerne ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mette
   Tusind tak for dit svar - jeg går i gang med videoerne :-) og er en lille smule skræmt af teknikken i det - men synes samtidig det lyder så smart, at det bare må prøves.... :-) Kh

   Slet
  2. Skriv, hvis du går i stå. Det kan virke lidt overvældende, men som med alt andet er det nemt, når man får det lært ;-)

   Slet
 2. Har Knitcompanion. Som Mette siger, den er fantastisk. Den anden kender jeg ikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Knit Companion må testet - spændende hvor meget jeg kan få lov at prøve i den gratis model :-) Tak for dit svar Laila :-) Knus

   Slet