lørdag den 29. juni 2013

Blød landing

Ih altså - det er alligevel utroligt, at jeg ikke bliver klogere - men nu er roen ved at finde mig. Det krævede en blød landing i sofaen med strikketøj og hækletøj indenfor rækkevidde. Jeg ved jo, at roen er lige der og alligevel er det som om jeg ikke altid kan få fundet derhen - heller ikke når jeg trænger allermest.Nu er jeg landet - efterskoletæppet får min opmærksomhed, og pigerne nørkler med hvert deres lige her omkring mig. Ah ferie - og flere uger af slagsen foran mig og foran os.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt, at du nu får ro til tæppet. Det er svært at geare ned i en fart.

  Der ligger bunker og to-do-sedler til mig til den næste uge. Men jeg har alligevel taget hul på ferien denne weekend, for der er jo INGEN FORBEREDELSER :) Jeg lukker og slukker på fredag og satser på, at der er droslet så meget ned, at ferien starter lige med det samme, - også inde i hovedet.

  SvarSlet
 2. Det er nemlig så vigtigt Eva - og jeg minder mig selv om det - at døren til arbejdsværelset skal lukkes fast og bestemt - for ellers har arbejdet en tendens til at snige sig ind over hele ferien. Rigtig god ferie til dig - når den rammer dig for alvor i både hoved og krop :-)
  Knus

  SvarSlet
 3. Skøøøønt med ferie! Jeg venter lige en uge mere. Flotte firkanter!

  SvarSlet