tirsdag den 18. juni 2013

Blær og inspiration

Jeg har en kollega, der seriøst hele sidste år gik og blærede sig med de her to nederdele fra Porcelinge. Jeg trak i den flere gange og truede med at flå dem af hende. Nu har jeg fået lov til at låne de fine sager, under påskud af at ville lave noget ligende - og overvejer i skrivende stund at sige mit arbejde op og forlade landsdelen i nattens mulm og mørke med skøn-herlighederne.... (Jeg har prøvet dem i smug - og de passer som var de syet til lige præcis mig:-)Min krea-veninde som er ferm med symaskine og taler sy-sprog har lovet mig at hjælpe mig med at lave min egen nederdel - og hun har guidet mig tålmodigt gennem indkøb af stoffer til en sådan sag. Jeg bliver lidt handlingslammet der mellem alle de mange stoffer og er slet ikke i stand til at overskue eller vælge noget som helst. Men de her stof-stykker skulle gerne snart og helst i går blive rimpet sammen til en nederdel.


Tøserne mine ryster på hovedet og mener igen, jeg er helt galt afmarcherede - De mener, at modellen emmer af Hjerl Hede og ligner en forklæde-kjole fra det forrige århundrede. Mellemste mener bestemt, at min elever  spørger om vi har fået en kantine på skolen og om det er mig, der bestyrer den, når jeg tropper op i nederdelen. Frække unger.

4 kommentarer:

 1. Ha, ha hvor er du sjov Mie :-))) Glæder mig virkelig til at se resultatet, og hvor er det skønt der er hjælpsomme personer lige ved siden af som kender sproget :-)
  ...... og hvad er der egentlig galt med Hjerl Hede.....? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er intet som helst galt med Hjerl Hede - pigerne drømte endda om at tilbringe hele ferier derude, da de var lidt yngre - men der er åbenbart noget galt med tøj-moden derude :-) Det var vel værre hvis jeg tilstræbte at ligne dem fra stenalderbyen ikk'? Jeg glæder mig så meget til at få syet og mere forstand på det sprog og de færdigheder :-) Knus

   Slet
 2. Spændt på at se resultatet af dit nederdel- projekt. jeg er gået i gang med at lave en lille prøve til opklipning af Peasy. Jeg har dog lige et tvivlsspørgsmål. De 5 ekstra masker vi slog op midtfor - lukkes de af, før der strikkes frem og tilbage nederste kant (retstrikkede kant) ? På forhånd tak

  SvarSlet
 3. Det med de 5 masker gør folk vist lidt forskelligt. Jeg lukkede dem af - også for at slippe for at strikke vrangpinde forneden - Det fungerede godt :-) Spændende når du skal i gang med saksen :-) Pøj pøj :-)

  SvarSlet