mandag den 14. november 2011

Hurtig slange

En trang til små hurtige projekter og et begyndende pres omkring kalendergaver fik mig i går til at kaste en gang rester på pindene og "fremtrylle" en slange til mindste-tøsens hals.


Selvom der stadig er et par dage til december skydes i gang, går der her på matriklen vedholdende rygter om at nissen er rykket ind. Mindste-barnet, som ellers havde afskrevet nissen og konstateret at hun vidste det var mig, mener nu alligevel at have hørt noget pusle på loftet og er ikke meget for at gå op ovenpå, hvis hun nu skulle støde ind i ham.

Vi forsøgte os med adventsgaver for et par år siden - men det kunne nissen bare slet ikke finde ud af. Der er ikke noget bedre end de her tidlige december-morgener, hvor børnene springer ud af deres senge uden overhovedet at være blevet kaldt på, bare for at tjekke om, der skulle være blevet lagt noget i sokken.

Så på med vanten Nissemor og i gang med i omegnen af de 120 kalendergaver......

3 kommentarer:

 1. Det er godt nok et gaveprojekt, du har gang i der. Og sikken en fin slange.

  SvarSlet
 2. Det er noget af et arbejde med alle de pakker, men tænk hvor meget glæde det skaber i det lille hjem.
  Det er en skøn slange, du har lavet

  SvarSlet
 3. Slangen er sjov og spøjs - og det bliver nok ikke alle gaverne, der bliver hjemmelavet - Man må kunne købe sig fra noget af besværet - men hyggeligt er det :-)

  SvarSlet