fredag den 11. november 2011

Observations-bageri

En sjov eftermiddag i køkkenet med tøserne og sammen med to piger fra Medievidenskab, som har brugt os som empiri til deres bacheloropgave. Vi har set "Det søde liv" sammen og efterfølgende bagt Mette Blomsterbergs hindbærsnitter, mens de har filmet, observeret og interviewet os.


Det var en spøjs og sjov måde at tilbringe fredag eftermiddag, og Stritten var pave-stolt af sine fine snitter. Opskriften er blevet gemt til en anden god gang. Mindste-tøsen gik mest op i at spise flormelis og blande den helt rette krymmel-blanding. Et betroet og vigtig hverv, når der bages.

Freden er nu faldet over huset. Pigerne er draget afsted på weekend, her laves to gange ingenting, og lige om lidt svinger jeg strikkepindene og tager måske en lille lækker-lur, mens jeg nyder, at weekend lige nu er lang og åben for idéer og input.

3 kommentarer:

 1. Spændende! De er sk*** gode, de hindbærsnitter :)

  SvarSlet
 2. Hvor spændende..:)
  Kagerne ser vildt gode ud..
  Ha' en dejlig weekend..
  Knus

  SvarSlet
 3. Snitterne var rigtig gode, og jeg tror ikke det er sidste gang de kommer på bordet - smart at gøre sine børn selvhjulpne ud i kogekunsten, når man nu selv hellere vil bruge tid med pinde i hånd end med grydeske :-)Også dejlig weekend til jer :-)

  SvarSlet