søndag den 14. februar 2010

Heldig rad

Jeg er simpelthen så smask-forkælet. Efter nu at have afsøgt alle mine rester, lavet små projekter, som ikke rigtig kunne tænde ilden i mig, men som kurerede den værste strikkekløe - er jeg i dag blevet begavet med et af de strikkekits, der bare stod allerhøjest på ønskesedlen.

Det er Salt og Peber fra Design Club, og jeg glæder mig så meget til at gå i gang. I gang med at vinde garnet op, nærlæse opskriften og få lækkerierne på pinde. Jeg går lidt omkring garnet og aer det. Overvejer om jeg allerede i dag skal have gang i garnvinden, eller om jeg skal strække glæden lidt og først gå i gang i morgen. Forsøger at mane til fornuft og overbevise mig selv om, at projekterne på pindene måske skal gøres færdig først - men kun måske. Fortsættelse følger.......

5 kommentarer:

 1. Ej for katten - du skal da i gang med den nu! Det kan da kun gå for langsomt. Du bliver stjerneglad for den!

  SvarSlet
 2. Hvordan kan du vente... det er et super lækkert stykke strikketøj.Har selv en og er rigtig glad for den :-)
  God fornøjelse

  SvarSlet
 3. Okay - så går jeg i gang - når du nu siger det :-) Glæder mig så meget - og er blevet inspireret af dine røde af slagsen. Kun er jeg lidt bekymret over alle de justeringer, du har foretaget. Håber ikke det bliver et evigheds-strik, der skal laves af flere omgange - for strengt taget skulle jeg helst have haft den på i går :-) og nu til pindene :-)

  SvarSlet
 4. Jeg iler til pindene - Jeg kan næsten høre I hepper :-) Tak for kommentarerne - det giver mere strikkekløe :-)

  SvarSlet
 5. Nu er du jo nok allerede startet ... den er super skøn salt&peber , jeg har selv lavet den lange model , jeg strikkede efter str. s/m , men måtte klippe af den i begge sider da det er en "stor" model.... , men efter det har jeg bare brugt den igen og igen ... God strikkelyst :-)

  SvarSlet