torsdag den 28. marts 2013

Om-sig-tagen

Det startede egentlig helt uskyldigt med, at jeg liiige skulle finde noget - som jeg så ikke kunne finde - og nu sidder jeg midt i totalt kaos og forsøger at finde en ende at trække i. Det er arbejdsværelset, der midlertidig er udlagt til katastrofe-område - men med udsigt til at blive velordnet og velovervejet.Jeg rydder op og forsøger at følge ting på plads. Jeg forsøger at holde mig selv hårdt i nakken for ikke at vælge de nemme løsninger og springe over, hvor der er lavest. Det bliver fantastisk, når det er gjort :-)

5 kommentarer:

 1. Pyha, det er noget at er job at få et rodet krearum til at blive pænt. Jeg har også et run i totalt kaos, håber jeg snart får et par dage til at rydde op derinde - det ér nu dejligt, når man kan finde sine ting

  SvarSlet
 2. Det skal nok blive godt - dejligt når orden atter hersker :o)

  SvarSlet
 3. AAAH jeg lover jer det er godt - Jeg sidder her lige midt i al ordenen - og mærker, at energien bare flyder så meget lettere :-) God påske til jer :-)

  SvarSlet
 4. Uha, det kan være farligt at gå i gang med sådan et projekt, men det lyder til, det ender godt - det er SÅ skønt bagefter. Rigtig god påske :-)

  SvarSlet
 5. Ja farligt fordi det griber om sig og kan stjæle flere dage - og farligt fordi der er så mange aha oplevelser undervejs - så mange ting, man lige får lyst til at gå i gang med. Også god påske til dig :-)

  SvarSlet