torsdag den 21. marts 2013

Her bruges børnearbejde

Jeg er blevet truet med børnekonventionen og strejke. Jeg er blevet mødt af himmelvendte øjne og højlydte suk - og alle tre er trampet afsted i løbet af ugen i dyb dyb frustration over de helt urimelig krav, de bliver mødt med her på matriklen.


Ja jeg benytter mig af børnearbejde - ja, jeg synes, det er både rimeligt og overkommeligt at holde sit eget værelse og ja, jeg synes også det er rimeligt, at tre piger hjælper til med at holde orden og rent på fælles områder så som stue, badeværelse og gang. Jeg synes også det er rimeligt, at de giver en hånd med med madlavningen, smider skraldespanden ud og rydder op efter sig selv.

Vi er enige om at være uenige på det punkt - de synes, jeg er dybt dybt urimelig og helt ude på et skråplan. Tilgengæld kan vi i morgen alle nyde feriens komme og lade os falde tilbage og slappe af sammen - istedet for at jeg pisker afsted for at få bund i skidtet. Det er en god plan, synes jeg.

4 kommentarer:

 1. Sikke da en streng mor, du er ;-) - sådan var jeg også, og nu da min datter er voksen, giver hun det videre til sin datter, så det har ikke været helt skidt

  SvarSlet
 2. Den slags børnearbejde er helt på sin plads :-)

  SvarSlet
 3. Det er bare helt i orden, de vil blive glade for det senere i deres liv.

  SvarSlet
 4. Jeg fortsætter med den grove udnyttelse - indtil der kommer nogen og stopper mig :-)

  SvarSlet