tirsdag den 19. marts 2013

Fagre nye verden

Sådan helt generelt er jeg vel i en vis grad og i et vist omfang med på beatet. Jeg ved sådan til husbehov, hvad der er af muligheder og nye sites i internetverdenen - og så alligevel er det som om jeg nogle gange sakker bagud og skal hentes med up-to-date.

Jeg var lidt halv-sen til at opdage Pinterest - og tør nu nærmest ikke gå derind - fordi sitet i den grad stjæler min tid. Et hurtig kig forbi, og der er gået flere timer og føjet et hav af must-do's til listen. Men et skøn sted til inspiration og smukke fotos. Tilgengæld skal jeg have støtte-pædagog for at få installeret et link på min side, der leder dig hen til mine favoritter......

Jeg var mere end bare halv-sen til at opdage Google Reader - faktisk så sen, at jeg først opdagede den, da I alle begyndte at snakke om, at den nu lukker. Bloglovin har jeg også først lige fået øje på - men nøj det vil jeg gerne slå et slag for - det er smart.


Hvor jeg før har fulgt med i blogs fra min blogliste her på siden - kan jeg nu nemt og hurtig følge med fra både telefon og ipad. Det har kun stjålet lidt af min tid at få fundet alle mine ynglingsblogs og et par stykker mere - fordi jeg jo ikke havde det hele til at ligge i Google Reader og kunne flytte det lige over.

Med fare for at lyde som en gammel tudse tænker jeg, at alle de nye muligheder på en gang udvider verden og samtidig stiller krav til mig selv om at begrænse mig og begrænse det. Der er en masse tidsrøvere - og det kræver en benhård prioritering ikke at fortabe sig i de mange skønne universer. Tiden der går jo fra strikkepindene.

Hvor færdes du, og hvilke sites stjæler din tid på en god måde ?

2 kommentarer:

  1. ja jeg har også brug for siøtte, håber på der dukker noget op her i blogland, der plejer at være mange søde der gerne hjælper, så jeg holder øje har dog fået mine blogs jeg læser overført, men ikke min egen:)

    SvarSlet
  2. Der kommer garanteret et udførlig forklaring her eller der Sonja, som kan hjælpe os :-) Af en eller anden mærkelig årsag er min blog allerede på Bloglovin - gad vide hvilken knap jeg har trykket på for at få det til at ske :-) God dag til dig :-)

    SvarSlet