tirsdag den 19. marts 2013

Mandags-møde-strik

Et langt eftermiddagsmøde mandag med en lind strøm af informationer og ingen krav om aktivitet kræver sit strikketøj. Det nye chunky-mohair garn fra Garnudsalg røg i tasken - og der blev slået op til et retstrikket sjal. En del pinde blev nået - planen var, at det lidt grove skulle kombineres med en hæklet kant i stålgrå - som skulle skabe kontrasten.


Men det er ikke rigtigt kan jeg se - det skal af pindene igen - og trævles op (og det er jo en let sag at trævle mohair-garn op......) Tror istedet det skal blive til en cape med påfuglemønster. Det bliver simpelthen for groft og ufint på den ufede måde med de store retriller.

Hastværk og hurtige beslutninger betyder nogle gange optrævling. Men heldigvis har jeg lært kunsten at gøre om og prøve igen. Tidligere var jeg slem til at strikke færdig og så havnede tingene i bunden af skabet. Der er stadig ting i bunden af skabet - men jeg er blevet bedre til at pille det op, jeg allerede undervejs i processen kan se ikke er helt rigtigt. Så det er en klar om'er...

4 kommentarer:

 1. Det kan jo være en hel fest at pille mohair op ;-), men trods besværlighederne er det jo skønt at få noget brugbart ud af garnet - som har en super lækker farve

  SvarSlet
 2. Nej hvor ærgerligt ... - men modet du ikke mistet kan forstå :)
  Spændende hvad det ender med
  Knus

  SvarSlet
 3. Har engang læst at en tur i fryseren skulle lette på optrævling,men har ikke prøvet det selv

  SvarSlet
 4. Det ligger stadig her og griner til mig - sjalet der skal pilles op - men jeg skal nok komme efter det, skal jeg - og væbne mig med al den tålmodighed og mildhed, som jeg kunne rummer i begrænsede mængder :-)

  SvarSlet