mandag den 4. marts 2013

Fristet over evne

Budgetoverskridelser, der har givet et gedint hul i måneds madbudget, kan måske bedst forstås af andre strikkere. Weekendens festivitas gav også mulighed for at besøge Hobros skønne skønne strikbutik Se Giraffen, hvor der er en skøn blanding af kunsthåndværk, super lækkert garn, sjove finurligheder og den allerbedste betjening.

Målet var klart - vi skulle bare snuse og måske have en enkelt lille finurlighed med hjem. Jeg mærkede og rørte ved en super lækker poncho flere gange, men forsøgte at gå væk fra den, selvom den trak voldsomt i mig. Den skulle på ønskesedlen. Den garvede butiksejer lokkede mig til at prøve den - bare så jeg kunne se om den nu også var så lækker.......ellers var der jo ingen grund til at gå og drømme om den.


Ha! det var et smart triks - da den først havde været på mig - ville den ikke af igen med mindre jeg købte kittet. Jeg regnede og regnede, forsøgte mig med kreativ bogføring, konstaterede, at budgettet slet ikke kunne holde til det - lukkede øjnene og kørte dankortet igennem.

Impuls-køb af den gode slags - jeg glæder mig så meget til at få den på pindene. Den bliver skøn med skøn på :-)

6 kommentarer:

 1. Håber skattefar havde en overraskelse til dig - fedt strikkekit KH Anette

  SvarSlet
 2. Uhhhh det ser spændende ud ...
  Som Anette håber jeg også skattefar er god ved dig :)
  Knus

  SvarSlet
 3. Du er tilgivet, - lækker poncho må man da gerne købe ind til :)

  SvarSlet
 4. Sådan går det sommetider, håber I stadig får mad på bordet :-)

  SvarSlet
 5. Ja ja man kender det, men det kommer til at gå alligevel, er min erfaring. Held og lykke med strikketøjet, jeg glæder mig til at se billeder.

  SvarSlet
 6. Se jeg vidste bare, at lige præcis i det her medie og i den her sammenhæng ville jeg møde den største forståelse for, at den slags nødvendigheder må til. At det er et must på linje med mad og ren luft :-) Jeg glæder mig til at komme i gang og vise jer den lækre sag :-)

  SvarSlet