mandag den 25. marts 2013

En engels tålmodighed

En hel dag i det skønneste selskab man kan tænke sig. En kollega-veninde åbnede sit hus for mine 3 piger og  mig - missionen var klar - der skulle sys penalhuse, og hun skulle være styrmand, da mine evner i den retning er nærmeste ikke-eksisterende - og min tålmoldighed med en symaskine ligger på et meget lille sted.

Planen rokkede ikke en tøddel tiltrods for, hun i timerne vi var der, nåede til læge med begge sine egne piger af 2 omgange - og at de hver især var plaget af sygdom og feber. De blev passer og plejet efter alle kunstens regler, samtidig med at hun fik installeret en ny ovn - OG hjulpet os med at udvælge stof, lave skabeloner, klippe, sy lynlåse i, sy selve penalhusene, rette skævheder, smile, snakke, grine og i den grad være godt selskab - ja og vi fik også mad - både frokost og aftensmad.


Mine piger siger det meget præcist - "hun er meget tålmodig og forklarer med sådan en stille og rolig stemme - slet ikke som dig mor...... " Hun er en af de største pædagogiske begavelser, jeg kender - og jeg forstår til fulde, at mine elever elsker hende og synes, tysk er for sejt. Mine egne pædagogiske evner minder i sammenligning med hendes mest af alt om kaptajnen på Fultons.....

Vi er nu landet herhjemme med hvert vores skønne penalhus - og med blod på tanden og lyst til at give os i kast med flere udfordringer med symaskinen :-) Hurra for gode veninder, inspiration og nye færdigheder.

9 kommentarer:

 1. Det lyder som en skøn og lærerig dag:)

  SvarSlet
 2. Wauw Mie og piger :)
  Jeg glæder mig til at se en hel stribe af små boxe... - smiiiil -
  Pas på man bliver afhængig ...
  Jeg er totalt vild med jeres huse :)
  Og sikke en dejlige veninde (kollega )
  Knus og go påske

  SvarSlet
 3. Fantastisk dag - intet mindre - måske - kun måske - kunne jeg godt driste mig til at give mig i kast med symaskinen - uden støttepædagog. Veninden er af aller-bedste slags og allerfineste karat. Den slags mennesker skal man samle på og jeg er heldig at have flere af slagsen i samlingen.
  God påske også til jer :-)

  SvarSlet
 4. Lyder skønt - og ja hun er fantastisk. Men jeg har nu også meget stor respekt for Fulton-skipperen :-) Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. ;-)Det er godt med både engle og skippere i ens liv :-)

   Slet
 5. Måske jeg kan låne lidt af venindens tålmodighed?
  Skønne penalhuse, I har lavet; de vil være perfekte til småting af enhver art

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved ikke om hun låner ud - kan mærke det smitter en lille smule og til et vist punkt - bliver mere mild og tålmodig i hendes selskab - men også kun til en vis grad :-) Glæder mig til at lave masser af penalhuse og bokse til alverdens formål :-)

   Slet
 6. Tak for en fantastisk dag søde..! Vi glæder os til næste gang..;) Det er jo intet problem når I bare falder ind..:)
  Kram for de søde ord - og al respekt lige tilbage..;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi falder gerne ind - både i tide og utide :-)

   Slet