lørdag den 9. marts 2013

Natte-roderi

Fredag aften er af lidt blandet kvalitet her på matriklen. Der er fredage, hvor energien virkelig og også i den grad er brugt op, og hvor aftenen enten bruges på at forsøge at bekæmpe trætheden, fordi det er spild af god weekend at sove eller hvor jeg resignerer og kravler tidligt under dynerne.

Men så er der også fredage, hvor der er så tilpas megen energi tilbage, at den bliver nydt og strukket til det yderste. Hvor jeg skruer mig ned i hjørnet af sofaen med garn, strikkeaggregater, opskrifter og andre fornødenheder indenfor rækkevidde - og rå-nyder pigernes selskab, småsnak og hygge,mens pindene knitrer og leger med garn - men også nyder det øjeblik, hvor der falder helt ro over huset, og jeg ved at de næste par timer er mine helt egne.


Lige præcis sådan blev gårsdagens fredag - og et par projekter blev færdige. Endnu en lillebror til en lille fætter - og en grøn grøn taske af zpagetti-garn. Sjovt at prøve - men kommer nok aldrig til at hitte og slå igennem sådan for alvor her hos mig. Det er for hårdt for hænder og arme - og udtrykket er en anelse for stift og rustikt.

Og nu er der stadig en hel lørdag og en hel søndag tilbage at nyde :-)

1 kommentar:

  1. Det er dejligt at få gjort ting færdige, det er jeg bestemt ikke for god til
    Rigtig god weekend

    SvarSlet