onsdag den 24. august 2011

Strømpe-plageri

Stik mod alle pædagogiske principper og fordi mine egne børn indimellem har en evne til at få mig til de mest underlige ting, når de ser bedende nok på mig - har jeg nu givet efter for strømpe-plageriet og indkøbt en sæk-fuld strømpegarn.

Strømper er altid en kamp for mig - det går strygende med den første - men kniber mere med nummer 2, som keder mig gudsjammerligt. Min strikkekurv har det ligesom min vaskekurv - den bugner af enlige strømper, som aldrig får en makker.


Mine beklagelser over problemet den anden dag - fik mine øjne op for en spændende teknik, hvor man strikker BEGGE strømper på en gang og slipper for de ulidelige strømpepinde. På Lillestrik har jeg fluks erhvervet mig en bog om emnet - og har også været omkring YouTube og tjekke teknikken ud der.

Jeg er så klar til strømpestrikning - heldigvis for alle mine ufærdige projekter i kurven, sidder netop den pind, jeg skal bruge i et af de strikketøj - og jeg må derfor gøre færdig, FØR jeg starter på nyt.

4 kommentarer:

 1. Jeg har det lige sådan, orker heller ikke strømpe nr 2 - glæder mig til at høre om dine erfaringer med at strikke begge på én gang

  SvarSlet
 2. Det er en fin lille bog ;)
  jeg har også kikket i den i butikken.
  Spændt på om det bliver et hit.

  Yt

  SvarSlet
 3. Jeg har læst bogen og glæder mig nu rigtig meget til at komme i gang - synes tit det er svært at læse sig til en teknik og nemmere, når man sidder med det i hænderne. I hører nærmere om projektet - men først (SUK) strikker jeg videre på det i kurven - med mindre I lokker meget :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er også omvendt - strikker aldrig strømper på strømpepinde igen! Teknikken er fantastisk og let at gå til - hav tålmodighed med de 2 første omgange, derefter kører det bare!

  SvarSlet