lørdag den 6. august 2011

Man ku' jo

Når man nu man synes, at mønsterpindene er uendelig lange, og øjnene glider i over projektet - så kunne man jo gå i gang med det projekt, der ligger og kalder nede fra kurven ?


Projektet som egentlig er tiltænkt dage, hvor man er på fartenog skal have et mindre og mere overskueligt strikketøj i tasken og et projekt, som først skal bruges til julegave.

Det ku' man jo - men når man nu har en rygrad af stål (not) så fortsætter man troligt og ihærdigt med det man er startet på - gør man ikke ?

4 kommentarer:

 1. Det er da det, man gør - eller noget ;-)
  Men, Navia cardien er altså meget smuk, så gør den nu bare færdig, du vil helt sikkert ikke fortryde - fuld fart frem, ikk! ps. der læææææææænge til jul ;-)))

  SvarSlet
 2. Hehe, du gør meget for at slippe for din smukke Naviatrøje :)
  Jeg har også kig på børnetrøjen til mit barnebarn, men da jeg ikke har opskriften endnu, er det lidt nemmere at styre sig

  SvarSlet
 3. Jeg forsøgte at holde mig væk fra samlebåndet. Det lykkedes til et lille topstykke var færdigt og et ærme færdig hæklet til en trøje til mig, og så kom jeg til at købe samlebåndet. Den ene stribe tager den anden. Har strikket snoningsstykket og striberne under det. Er nu igang med første ærme. Har holdt lidt pause da jeg syntes at ærmet var lidt bredt i det - og har nu tjekket min strikkefasthed og sammenlignet med bredden basseret på strikkefastheden i opskriften - og ærmet er bredt. Overvejer lige nu at starte forfra på ærmet og så starte med væsentligt færre masker i ærmekanten.....
  Så hvis Navia trøjen skal være færdig må du hellere holde dig væk fra Samlebåndet - den er svær at slippe igen når først man er gået igang.

  SvarSlet
 4. Der er længe til jul - jeg ved det godt - og jeg har holdt mig i skindet og strikket videre på Navia - mangler nu kun 4 pinde før jeg kan lukke af til ærmgab - og så skal der strikkes ærmer - eller lige tages et par pinde på Samlebåndet - frygter at havne i lige præcis den situation, du beskriver Kristine.... Navia trøjen er smuk og jeg skal nok få has på den.... også selvom jeg liiiiige er kommet til at slå op til en Viggo trøje fra Rasmilla.... men med jer som heppekor skal jeg nok holde mig til Navia:-)

  SvarSlet