søndag den 21. august 2011

Sokke-ønsker

Mine piger nævner det tit og ofte. Faktisk næsten hver gang jeg tager strikketøjet frem - og de mener, det snart er tid, at jeg får gang i projektet, som går ud på, at strikke et hav af sokker til dem. Sokker til den kolde tid, sokker til gummistøvlerne, sokker til indelivet i skole og herhjemme. Deres behov er stort og påtrængende - mener de.

Billederne er lånt hos Garnstudio

Jeg er lidt modvillig og springer ikke til opgaven med de store jubelscener. Sokkestrikning er ikke blandt favoritdisciplinerne - jov den første sok er altid sjov at lave - det kniber mere med nummer 2...Jeg forsøger at overtale dem til lidt sjovere modeller end de helt almindelige og lige ud af landevejen sokker - men de har ikke helt købt idéen med snoninger og finurligheder.

4 kommentarer:

 1. Der er kun en ting at gøre: Lær at strikke to sokker på én gang med magic loop!! Så er man nemlig færdig med begge sokker på én gang, og man skal ikke til at overtale sig selv til at strikke sok nr 2, det gider jeg nemlig heller ikke!

  SvarSlet
 2. Du skal helt sikkert lærer at strikke 2 strømper ad gangen på rundpind. Så går det meget hurtigere med at strikke strømper.
  Der er lige udgivet en lille bog på dansk, med teknikken
  http://www.lillestrik.dk/

  SvarSlet
 3. Det har jeg hørt om på et eller andet tidspunkt - det med to strømper på en gang - men umiddelbart lyder det frygtelig besværlig - jeg må vist kigge lidt på den bog :-)
  God søndag til jer

  SvarSlet
 4. Hej Mie - der er også vejledning på youtube - søg på Learn to Knit Magic Loop Socks

  Hvis du er vandt til Magic Loop tror jeg hurtig du kommer efter det

  kh Anette

  SvarSlet