fredag den 12. august 2011

Hvilken morgenstund

Endelig fredag - og endelig tid til at fejre mindste-tøsen, som runder de 7 år i dag. Dagen startede med søvndrukne tøser, der havde brugt natten på at lave gaver, skattejagt og andre forberedelser til den store dag. Mindste-tøsen var til gengæld lysvågen og klar til at blive fejret.

Første etape med morgenmad og skattejagt er i kassen - og hun stråler, hopper og klapper i hænderne over gaver og påfund. Hun har selv haft mange mange ideer til, hvordan dagen skal være, og vi har lagt os i selen for at opfylde hendes ønsker.


Et par timer på job - og derefter skal vi hente kanin..... Det er og bliver så stort - og jeg har et blødt og varmt varmt hjerte og suger hendes begejstring og brede smil til mig

2 kommentarer:

  1. Tillykke til og med den 7 årige kaninejer. Jeg håber, at i får en hyggelig og festlig fredag og derefter en dejlig weekend med tid til lidt strik på alle dine projekter :-)

    SvarSlet
  2. Kære Anne
    Ikke megen tid til strik og projekter - men tilgengæld en pige, der hvis hun smilede bare lidt bredere ville flække i ansigtet :-) Vidunderligt - skræmmende at de på et tidspunkt kan finde på at forlade reden - og rejse væk - langt væk - også selvom det strengt taget er den slags eventyrlyst og selvstændighed vi opdrager dem til gennem hele barndommen - de behøver jo ikke gøre det alligevel - gør de ?
    Knus og tanker til dig

    SvarSlet