mandag den 8. august 2011

Snip snap snude

6 ugers sommerferie, der fik ben og gå på - og nu banker hverdagen igen på døren - Jeg gør klar til første arbejdsdag lige om lidt - mens pigerne stadig snuer under de varme dyner. Deres hverdag starter nemlig først næste mandag.

Ferien sluttede jeg af med at starte ikke mindre end 2 gange nyt strik op. Navia-trøjen er strikket til ærmgabet - og får lige et par dage i kurven. Der er masser af gode undskyldninger - så som det er for stort at have med i tasken.... og på pindene røg nu en Viggo-trøje fra Rasmilla og Geilsk samlebånd, hvor selve båndet er perfekt taske-strik - og måske liiiige til at tage et par pinde på til kurset i dag ?


Jeg svinger mig i sadlen og rider ud i hverdagen - og det er faktisk helt okay - God mandag til dig

3 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage til hverdagen :-) Godt du har nye strikkeprojekter i tasken, de kan jo redde en fra det værste "virkelighed" :)
  Ser spændende ud, snoningerne i det lilla projekt glæder jeg mig til at se mere til!

  SvarSlet
 2. Hurra for undskyldninger - dejlige projekter du har gang i

  SvarSlet
 3. Hverdagen er dejlig på sin egen måde - men tænk engang at de slukkede lyset på mit kursus for at vise film - det er jo ikke til at tage notater for slet ikke at strikke snoninger i mørket :-)Glæder mig til at vise mere af det lilla .....

  SvarSlet