mandag den 1. august 2011

Kanin-tanker

Strikke-marathon er midlertidig afløst af kanin-feber. Mindste-tøsen har fødselsdag lige om lidt - og det eneste, der står i hovedet på hende, er dyr.... Levende dyr vel at mærke - en hest, en hamster, en kanin, høns, en gås osv. Vi har været så heldige at være kanin-passere i denne uge - og det er feberen ikke blevet mildere af.

Moderen er tæt på at være blød om hjertet og klar til at skabe rum for endnu en levede skabning på matriklen - dog ikke hest eller gås. Jeg har altid synes, at børn og dyr er en rigtig god kombination - og at der er meget at lære ved omgangen med dyr - samtidig siger min erfaring mig også, at ethvert dyr jeg lukker ind på matriklen er mit ansvar og det er mig, der skal være indstillet på at holde dyr. Det gælder hamstere, guldfisk og også de kaniner, jeg kan mærke er ved at snige sig ind på mig....

Erfaringer og gode råd i den forbindelse modtages gerne.....

2 kommentarer:

  1. Min datter har haft kaniner, masser af kaniner. Og ja, det var for det meste mig, der måtte skifte hø i burene, men mad og vand kunne hun selv klare. Det var en kæmpe oplevelse for hende, specielt de to gang, der kom unger.
    Kaniner er skønne og bløde, så orker du at hjælpe til, synes jeg bestemt, det er det hele værd

    SvarSlet
  2. Dejligt at høre Lydert, at det har været en god oplevelse - for jeg er vist hoppet med på vognen :-)og har købt bur og løbegård - nu skal jeg så bare lige væbne mig med tålmodighed - for mindste-tøsen skal have den i fødselsdagsgave og der er en hel uge til :-)

    SvarSlet