onsdag den 24. august 2011

Striber med mere

Mine to små trøje-projekter, som skal i den store kasse med julegaver, skrider langsomt men sikkert frem tiltrods for lange arbejdsdage. Viggo-trøjen er færdig og mangler bare de helt rigtige knapper. Samlebånd mangler bærestykke og et ærme.


Nede i kurven kalder Navia-trøjen på at få lavet nye stolper og hals. Den er gjort færdig, knapperne er fundet - men efter et hav af prøvninger er den dømt til en finjustering. Det er ikke et projekt, der trækker voldsomt meget i meget - Jeg er ikke så meget til Om'ere. Tilgengæld er trøjen for lækker til at hensygne sit liv på bunden af strikkekurven.

Et andet ufærdigt projekt kalder - nemlig det grønne Camomille-tørklæde, hvor jeg gik død i borten. Det er også for fedt et tørklæde til ikke at skulle i brug. Så der er ikke meget andet at gøre end at fatte pindene og håbe på kortere arbejdsdage.

2 kommentarer:

  1. Det er jo lækre projekter, du har gang i, så de vil være skønne at få færdige - og ja, jeg har skam også nogle liggende, som bør gøres færdige

    SvarSlet
  2. Jeg skal nok Lydert - godt du hepper på mig og holder mig til ilden - eller til kurven :-) Har jo set din Navia-trøje og den er bestemt værd at gøre færdig og i en sådan stand at den også bliver brugt:-)

    SvarSlet