lørdag den 15. januar 2011

Prisen som...

Lykkens pamfilius må så afgjort gå til mig. Tænk engang at have mødt en person, der går gennem ild og vand for at besvare mine bønner, hjælper mig med at leve min drømme ud, gerne vil være med til at skabe det liv, jeg drømmer om, og som om muligt bærer mig gennem livet på hænderne.

En person, som også kan udfordre mig og få mig helt op i det røde felt i løbet af meget meget kort tid, som tvinger mig til at tage nogle af mine helt faste overbevisninger op til revision, og som viser mig gang på gang at det er godt nok, at jeg er god nok.

At denne person så også vælger at slutte ugen af med at give mig en helt vidunderlig og længe ønsket gave, gør kun hele miseren endnu mere vidunderlig. Jeg harfået TASKEN - en stor og rummelig skoletaske i tykt tykt læder, der kan indeholde alt, hvad jeg kan få brug for i løbet af en skoledag.


Den er så lækker og jeg ser nu med næsten glæde frem til at skulle arbejde 13 timer på mandag - med tasken ved min side..... Jeg kommer aldrig mere til at ønske mig en taske - jeg har fået en taske for livet - (eller sådan føles det ihvertefald lige nu - må taskefreaken heller tilføje :-)

3 kommentarer:

 1. lækker taske, og endnu lækrere med sådan en ven, du er heldig er du.
  kh.fra Island
  Frida
  ps. 13 timer på en dag synes jeg nu er lige rigeligt nok, skulle du ikke til at tune lidt ned?

  SvarSlet
 2. Til lykke med din nye lækre taske. Dejligt, at du har mødt en skøn person, som kan være med til at opfylde nogle af dine højeste ønsker. Til lykke med det, mon vi får mere at vide lidt senere....:))

  SvarSlet
 3. Hej hej :)
  Jeg er ikke normaæt herinde, men dit billede af tasken kom frem efter jeg har brugt laaaaaang tid på at finde en god taske :)
  Det er godt nok længe side, du har postet om den :) Hvor er den fra? Og er du stadig glad for den?
  På forhånd tak!

  Kh Sussie

  SvarSlet