tirsdag den 11. januar 2011

Hurra for ind i mellem

Mit arbejdsliv tager lige nu pusten fra mig. Januar måned er en spidsbelastnings-periode, som kun eksamensmåneden kan konkurrere med. Et hav af elevplaner, forældresamtaler og terminsstile hober sig op, fylder kalenderen og stjæler alle mine vågne timer. Vi er ikke rigtig for alvor kommet i gang endnu, og jeg er i den grad drænet på forhånd.

Nu har jeg brugt lidt tid på at få det store forkromede overblik over de opgaver, der venter - for derefter at få det brudt ned til overskuelige opgaver dag for dag. Det handler om at tage det en dag af gangen - og kun forholde sig til det, der skal nås i dag - for først at bekymre sig om i morgen, når i morgen kommer.


Indimellem snyder jeg mig til et par pinde på Stockholm Scarf, som jeg har fundet her hos Anne. Det er et skønt stykke strik, som glider af pindene - Mønsteret kører over kun fire pinde og memoreres lynhurtigt. Jeg er halvvejs og glæder mig allerede til at slynge det om halsen.

6 kommentarer:

 1. Det er godt at have lidt virkeligheds-flugt i strikketøjet. Husk af få slappet af :-)

  SvarSlet
 2. Jeg forsøger at huske på de små pauser, som der er mulighed for lige nu Lykke - men jeg trænger bare til en lang hvor jeg kan strikke mange mange pinde :-)

  SvarSlet
 3. Det ser ud til at være et skønt tørklæde.

  SvarSlet
 4. Nogle gange kan man godt føle at ens arbejdsliv tager alt for meget tid. God fornøjelse med tørklædet:))

  SvarSlet
 5. Tørklædet ser virkelig fristende ud, men jeg har lidt problemer med at oversætte opskriften. Jeg går ud fra Knit er Ret og Purl er vrang. Men kan du fortælle mig hvad Yarn Over og Slip One er? Resten har jeg vist styr på :-) På forhånd tak

  SvarSlet
 6. Det bliver et lækkert tørklæde - Yarn over betyder Slå om pinden - mens Slip on betyder tag en løst af - Håber det kan hjælpe dig videre med mønsteret - ellers skriver du bare igen :-)

  SvarSlet