søndag den 9. januar 2011

Nårh...

Søndag morgen med selvmedlidenhed og realitetssans. Rigtig meget af weekenden er gået ved arbejdsbordet med snotten tæt på skærmen og et hav af opgaver, der skulle laves. Arbejde på en lang liste, som stadig kun er påbegyndt og så langt fra overskuelig endnu.

Jeg har ondt af mig selv, fordi det føles som spild afgod weekend - og ved en nærmere efterrationalisering opdager jeg, at min weekend alligevel har budt på andet og mere end arbejde. Fredag var der en fødselsdagsfest, der blev crashed - heldigvis til stor glæde og overraskelse for fødelsdagsbarnet. Lørdag bød på godt samvær og lækker mad med 2 hold venner - og så er det rigtig, at indimellem det har jeg måttet arbejde. Men come on Mie - dit tudefjæs.

I bund og grund handler det om, at der bare ikke har været tid til at svinge pindene - og jeg har så mange projekter, der presser sig på og som jeg gerne vil i gang med. Nu tager jeg et fast greb i kraven og holder op med alt mit ynk.


Et sjal er det blevet til. Terra af Jared Flood. Det har været et lækkert strikketøj, og jeg er allerede begejstret for resultatet - også selvom det ikke er lykkedes mig at tage nogle ordentlige billeder.

God søndag til dig og til mig :-)

2 kommentarer:

  1. he he, kender godt den følelse af at der er noget der mangler, når jeg ikke har haft garn i hænderne én aften. Men det lyder som om at du har lavet mange andre, sociale ting og det lyder også som om at det ved du også tæller for en god weekend;)

    Stine:)

    SvarSlet
  2. En aften kan måske gå - nu har jeg ikke strikket siden torsdag - og det føles næsten som om jeg har abstinenser..... også selvom de andre ting, der fyldes i livet er med til at tegne den store tegning..... God søndag til dig:-)

    SvarSlet