onsdag den 26. januar 2011

Kreativ afløsning

Mens jeg selv hænger i neglene, arbejder en vis legemesdel ud af bukserne og har de ondeste abstinenser efter tid til sofa, tid til strik og tid til at lege - frembringer mine tøser den ene fine ting efter den anden. De er meget forskellige og deres idéer har et meget forskelligt udtryk.

I dag er Koen flyttet ind i huset. Jeg ved liiiige hvor den skulle stå, hvis den fik lov - men den skal vist med på værelset - æv.....


Den anden dag støvede jeg efter gamle bøger i kælderen, der skulle bruges til "bog-foldning" Jeg rynkede lidt på brynene og var noget skeptisk - men det blev gjort til skamme. Pigernes skolebibliotekar har tryllebundet dem ved at vise, hvordan man kan frembringe kunstværker ved at folde i gamle bøger. En fantastisk måde at gøre dem interesseret i bøger - Jeg er dybt imponeret og nu ejer af en foldet gammel bog. Den pynter fint på sybordet.


Sammen med bogen kom også den sødeste lille fugl. Den er helt skæv i udtrykket og stirrer med de største øjne lige ind i hjertet - eller også er det fordi jeg har fået den i gave af en kær tøs ?

3 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt, at se dine piger er så kreative ligesom deres mor. Koen er bare super skøn og den lille fugl smelter da ethvert hjerte:))

  SvarSlet
 2. Tak skal du have :-) Jeg er helt vild med at se, hvad de finder på og vil allerhelst have hjemmegjorte sager - for dem ihvertefald :-)

  SvarSlet
 3. Fede foldede bøger!!!
  Du må smække en stak stile herom, så du ikke i den grad hænger i neglene søde!
  Ses i morgen..
  Kram

  SvarSlet