fredag den 14. januar 2011

Fyldt kurv

Jeg drukner snart i strikkekurve. Kælderen er fyldt med store kurve, der bugner af garn og garnrester. Ved siden af sofaen står ikke mindre en tre kurve fyldt med garn, som jeg bare må have lige indenfor rækkevidde, hvis jeg nu skulle få brug forat leve en eller anden idé ud - og derudover har jeg fornylig anskaffet mig en kurv med håndtag, som jeg slæber rundt efter mig i huset.

Da den sidste kurv kom med hjem, havde jeg en helt klar intention om, at den kun skulle indeholde det strikketøj, jeg lige her og nu havde gang i - Den skulle være klar til at blive taget med på tur, og den skulle være nem og overskuelig. Virkeligheden lever ikke altid op til intentioner, og morgenens gennemgang af "slæbe-kurven" afslørede ikke mindre end 6 opskrifter, 4 projekter og garn til de næste par stykker. Er det tid til seriøs og hård oprydning i kurvene eller skal jeg mon anskaffe mig en ny kurv ?


Hurra for mine kurve. Sent i gå kom jeg pludselig i tanke om noget Inka-drops garn, indkøbt for laaaang tid siden - og kunne lige se det som et langt halstørklæde-rør. Efter kort tids graven i en kasse i kælderen, var tørklædet på pindene - ligesom jeg fandt garn til et par nye projekter. Hurra for fiber-isolering :-) Nogen der genkender sig selv ?

5 kommentarer:

 1. Det lyder bekendt, jo :-) Jeg fik ryddet op i juleferien og fik skrevet op hvad jeg har på lager, så lige i øjeblikket er der lidt overblik :-)

  SvarSlet
 2. Sådan er der bestemt også mange kurve hos mig. Både dem på fjernlager (læs som pulterrummet) og alle dem, med det jeg liiiige er igang med nu.
  Sjovt nok bliver der ved med at flytte nye kurve ind. Tror det er fordi jeg synes de er så flotte, at jeg må eje dem alle ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg tror at kurvene er en strikkers lod. Kender ingen strikkere uden et antal kurve stående rundt omkring. Jeg har selv en hård selvjustits omkring mit garnhjørne i stuen - det ser roddet ud når der er stakket for meget op - så jeg pakker jævnligt de projekter, som ligger stille, væk. Finder dem også frem igen. Vi skal snart forbi IKEA og købe et lille TV-skab med låger, som skal stå foran vinduerne her i stuen og indeholde mine strikkeprojekter - så det bliver slut med mit garnhjørne. Tilgengæld slipper vi så også for at holde den 1-årige væk fra garnet hele tiden....

  SvarSlet
 4. Det meste af mit garn er opbevaret på loftet, her kunne der nemlig godt trænge til lidt mere isolering..... Kun dét som jeg bruger, er nede i stuen :)) Strikkekurv hører der til, om det er en eller to eller...... :))

  SvarSlet
 5. Jeg accepterer og lever videre med mine kurve - indtil jeg finder et smartere system.... trøster lidt, at også I andre lever i kurve - men mske lidt hårdere selvjustits ville være på sin plads :-)

  SvarSlet